Cheats om alle items te ontgrendelen in de Sims 4 - Complete Guide - Snootysims (2024)

Wilt u toegang krijgen tot alle Sims 4 -objecten zonder beperkingen?De enige manier om items te krijgen die niet beschikbaar zijn in de koopmodus, is door alle items te gebruiken Cheat te gebruiken!Blijf op de hoogte om te leren hoe je dat moet doen!

Cheats To Unlock All Items In The Sims 4 - Complete Guide — SNOOTYSIMS (1)

Koop alle objecten in Sims 4

Het is niet moeilijk om alle items in SIMS 4. te ontgrendelen. In feite is het een van de gemakkelijkste dingen die je kunt doen.En het ontgrendelen van alle items kan een geweldige manier zijn om het spel te verkennen, vooral als je het nog nooit eerder hebt gedaan.

Maar je hoeft geen cheats te gebruiken in Sims 4. Je kunt al je beloningen op de normale manier verdienen.Maar waarom zou je worstelen?Waarom niet gewoon je weg naar rijkdom bedriegen en alles hebben wat je wilt?Waarom niet alle objecten ontgrendelen in Sims 4 en ze altijd klaar hebben.

Het ontsluiten van elk object in het spel vereist geen mods of CC.In feite heb je er maar een paar nodigcheatsom elk item in Sims 4 beschikbaar te hebben voor gebruik.

Laten we het dus hebben over hoe u deze items kunt ontgrendelen.

Wat zijn de drie soorten cheats om alle items te ontgrendelen?

Er zijn drie soorten objecten die u kunt zien in Sims 4, maar niet kunt kopen of toevoegen aan uw lot in het menu Build/Buy:Gameplay ontgrendelingen, live bewerkingsobjecten en foutopsporingsmodus ontgrendelt.Dit zijn de cheats om elk te ontgrendelen

 • bb.ignoregameplayUnlockSentitlement -Dit is een cheat voorGameplay ontgrendelten geeft je toegang tot speciale carrièrebeloningen en vergelijkbare taakgerelateerde ontgrendelingen en niveau-ups.Eenmaal ontgrendeld, vindt u ze onder verschillende build/buy -categorieën.
 • bb.showliveeditObjects -Dit is een cheat voorLive bewerk objecten.Het ontgrendelt objecten uit de omgeving (Open World) die je tegenkomt, maar niet aan je kavels kan toevoegen, zoals rotsen, grote beelden, verkeersborden, banken of hekken.Om deze te vinden, bladert u eenvoudig door verschillende build/buy -categorieën.
 • bb.showhiddenObjects -Deze stelt u toe toegangKoop een foutopsporingsmodus.Met zijn hulp kunt u toegang krijgen tot objecten die uw Sims gebruiken tijdens gameplay, op Community Lots en in the Open World, die u anders niet hebt in het menu Build/Buy, zoals Greenery, Dirty Laundry, Rocks, beelden,Pannen, planten, zaden, kwastjes, maaltijden, enz. Om deze te openen, ga je naar Build/Buy -modus, typ het debug in het zoekvak en druk op enter.Of zoek naar een specifiek object door de naam ervan in te typen (bijv. Parsley).

Deze drie cheats interfereren elkaar niet, dus je kunt alle drie activeren om toegang te krijgen tot alle drie soorten objecten.

Hoe kan ik alle items in Sims 4 ontgrendelen?

Met de cheats om alle items en objecten in de Sims 4 te ontgrendelen, heb je volledige vrijheid over je simming -ervaring.U hoeft uw creatieve ideeën niet langer alleen te beperken tot de basisspelproducten.In plaats daarvan zul je meer opties hebben om je creativiteit te verkennen.

Dit zijn de 3 belangrijkste cheats die je kunt gebruiken om alle items en objecten in de SIMS 4 te ontgrendelen.

Hier is hoe u alle items in Sims 4 kunt ontgrendelen:

 1. Open het vakopdrachtconsole door Shift + Ctrl + C op uw toetsenbord te drukken.
 2. Schakel je cheats in met "TestingCheats True".
 3. Voeg een van deze 3 cheats in - "bb.ignoregameplayunlockSentitlement", "bb.showliveeditObjects" of "bb.showhiddenObjects" (elk ontgrendelt een andere categorie items).
 4. Sluit het vakopdrachtconsolebox en zoek uw items in de build -modus.
 5. Herhaal het proces voor alle 3 cheats.

Laten we nu elk van deze 3 cheats in meer detail controleren.

Hoe alle objectgebaseerde items te ontgrendelen?

De eerste cheat die we hier zullen bespreken, isbb.ignoregameplayUnlockSentitlement.Deze cheat wordt gebruikt om alle objectieve items te ontgrendelen en deze beschikbaar te maken voor gebruik.Om het te laten werken, moet je echter eerst cheats in je spel inschakelen.

Als je nooit cheats hebt ingeschakeld in de Sims 4, is er maar één manier om het te doen!Je moet in je spel springen en dan op de combinatie vanShift + Ctrl + Cop uw toetsenbord en plaats de opdrachtTestingcheats waarin de dialoogbalk.Je kan ook gebruikenTestingcheats opOmdat het hetzelfde werk doet.

Denk aan het inschakelen van cheats als het openen van een deur voor alle andere cheats in Sims 4. En dit omvat ook de cheats voor het ontgrendelen van alle items.

In dit geval moet u de BB.ignoregamePlayAnlockSentitlement -cheat invoegen na gebruik van de TestingCheats True Command.De cheat zorgt ervoor dat alle objectgebaseerde items in uw menu verschijnen.En wanneer u ze zoekt, zult u zien dat u ze kunt kopen en gebruikt zoals u wilt, net als elk ander item in het spel!

Hoe kan ik alle op bouw gebaseerde items ontgrendelen?

De volgende cheat is wat de hele bouwervaring een pure vreugde voor ons bij Snootysims maakt!Of het nu een heel gebouw of een klein huisje is, we kunnen echt niet spelen zonder deze cheat op.

Het opdracht cheat isbb.showliveeditObjectsEnHet ontgrendelt alle op bouw gebaseerde items in de SIMS 4.

Natuurlijk moet je je cheats ingeschakeld hebben als je deze cheat ook wilt activeren.Dit betekent dat u de TestingCheats True Command moet toepassen als u dit nog niet hebt gedaan.Voeg vervolgens eenvoudig de bb.showliveeditObjects toe aan de dialoogbalk.

De BB.ShowliveeditObjects Cheat is een geweldige manier om nieuwe dingen te proberen bij het maken van een nieuw huishouden.Het is absoluut interessant om te rommelen met alle nieuwe keuzes, dus aarzel niet om de cheat uit te proberen en wees zeker niet bang om te experimenteren!

Hoe kan ik alle verborgen items ontgrendelen?

Weet je nog die speciale items die je ziet wanneer je sim een willekeurige actie uitvoert, zoals bijvoorbeeld haar tanden poetsen?Welnu, de tandenborstel die ze in hun handen vasthouden is een voorbeeld van een verborgen item dat je nergens in de build -modus kunt vinden.

Het is echter heel goed mogelijk om toegang te krijgen tot dit soort items en te gebruiken.En de enige manier om dit te doen is met debb.showhiddenObjectsbedriegen.

Om de cheat te activeren, moet je door dezelfde stappen gaan als met de vorige twee cheats.Het eerste is om het gebruik van cheats in je spel mogelijk te maken als je dat nog niet hebt gedaan.Voeg vervolgens de BB.ShowHiddenObjects Cheat -opdracht toe en je bent klaar om te gaan.Als je klaar bent, heb je alle verborgen objecten in de Sims 4 op je menu.

Als u problemen hebt met het vinden van deze items, probeer dan "foutopsporing" in de zoekbalk van de build -modus te typen.Deze objecten worden ook genoemdBuyDebug -itemsEn ze bevatten alles, van tandenborstels tot mops.En u kunt ze gebruiken voor het decoreren van uw huis!

Hoe ontgrendel ik alle items in Sims 4 op een PS4 en Xbox One?

Natuurlijk heb je op een PlayStation 4 en Xbox One geen toetsenbord.En als je het spel op een console speelt in plaats van een pc, zijn er een paar dingen die je anders moet doen.

Houd er rekening mee dat alle stappen hetzelfde zijn, behalve het proces van het inschakelen van cheats en het typen van de lijnen.

Dus hier is hoe je alle items in Sims 4 op PS4 en Xbox kunt ontgrendelen.

Om cheats op een Xbox of PS4 in te schakelen, moet u op de 4 triggers op de achterkant van uw controller drukken - R1, R2, L1 en L2.Hiermee wordt het opdrachtconsole -vak geopend.Vervolgens moet u de TestingCheats True Command handmatig invoegen met uw controller en activeren.

Nadat je cheats hebt ingeschakeld, kun je beginnen met het invoegen van de cheats om alle items in Sims 4 te ontgrendelen (BB.ShowHiddenObjects, BB.ShowliveEditObjects en BB.ignoregamePlayunLockSentitlement).

En de rest is eenvoudig.

Conclusie

Vreemdgaan in de Sims 4 is niet zoiets als vals spelen in andere games.Hier is het belangrijkste om de best mogelijke simming -ervaring te hebben en tegelijkertijd veel plezier te hebben.En als het spel je toestaat om de dingen te doen die je echt wilt doen, waarom dan niet vals spelen en je eigen universum in het spel creëren?

Dus, waarom zou je de cheats gebruiken om alle items in Sims 4 te ontgrendelen?

 • Toegang tot verborgen en ontgrendelbare items
 • Upgrade uw bouwmoduscollectie
 • Snellere en gemakkelijkere gameplay in het algemeen

Wij, bij Snootysims, willen vrijheid in Sims 4. We houden ervan om zonder limieten te verkennen en deze 3 cheats helpen ons daar enorm in.Als je van ons bent en je bent niet bang om nieuwe dingen uit te proberen, dan raden we ze ook aan jou aan!Happy Simming!

Voor meer informatie over dit onderwerp,Controleer deze geweldige clip!

gerelateerde inhoud

De Sims 4 Moving Objects Cheat: No Build Limits (volledige gids 2022)Meer informatie over de Sims 4 Build CheatsSims 4 Age Down Cheat - Complete Guide (2022)De Sims 4 test cheats

Cheats om alle items te ontgrendelen in de Sims 4 - Complete Guide - Snootysims (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated:

Views: 6708

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.