Kakkerlakken in uw badkamer?Hoe je ze snel af kunt komen (2024)

Inhoudsopgave

Factoren die kakkerlakken aantrekken in de badkamer

Het belangrijkste onderdeel van het voorkomen van kakkerlakplaag in uw badkamer is weten wat hen eerst aantrekt en deze factoren kwijt te raken.

Kakkerlakken worden over het algemeen aangetrokken door badkamers, omdat ze alle essentiële elementen bieden die de kakkerlakken nodig hebben om te overleven.Vochtige, stille, donkere en warme omgevingen zijn bijvoorbeeld allemaal aspecten die kakkerlakken kunnen aantrekken.

Uw badkamer heeft veel schuilplaatsen voor kakkerlakken

Roaches zijn prooidieren en moeten elke potentiële bedreiging vermijden, inclusief mensen.Dat gezegd hebbende, de badkamer heeft veel schuilplaatsen die kakkerlakken kunnen gebruiken om in te leven en te fokken.

Roaches verbergen zich in uw badkamerkasten, in vuilnisbakken, onder de badkuip, achter het toilet en op planken en producten die daar worden bewaard.

Bovendien zijn kakkerlakken kleine wezens en kunnen ze zich in de kleinste scheuren of spleten rond leidingwerk of plintplaten persen.

Voldoende water

co*ckroaches in Your Bathroom? How to Get Rid of Them Quickly (1)

Badkamers zijn vochtige gebieden met verschillende sanitaire armaturen die mogelijk waterbronnen bieden als ze lekken.Roaches kunnen drinken van druipende of lekkende pijpen in uw badkamer, zij het van de wastafel, het toilet of de douche.Sommige kakkerlakken zelfsLeven in de riolenbeginnen met.

Ook kunnen kakkerlakken drinken van plassen die zijn achtergelaten van uw douche of wastafel in de badkamer.

Bevorderende temperatuur

Bijna altijd creëert je douche een stomende en warme omgeving, wat een goede plek kan zijn voor kakkerlakplaag, vooral als de andere delen van je huis koud zijn.

Beschikbaarheid van voedsel

co*ckroaches in Your Bathroom? How to Get Rid of Them Quickly (2)

Kakkerlakken zijn opportunistische feeders, en hunDieet kan erg flexibel zijn.Kakkerlakken zullen nog steeds hun maaltijd krijgen en levenZelfs als ze geen menselijk eten vinden in uw badkamer.

Ze kunnen zich voeden met zeep, tandpasta, afval, toiletpapier, huidverzorgingsproducten, ontsmettingsartikelen en haarstrengen.

Duisternis

Roaches zijn experts in het verstoppen en verblijven graag op kleine en donkere plaatsen in huizen.Trouwens, in tegenstelling tot de meeste delen van uw huis, heeft de badkamer meestal niet veel ramen en is er minder voetverkeer.

Daarom kan dit een goede omgeving zijn voor kakkerlakplaag.

Hoe kakkerlakken badkamers binnenkomen

Nu je weet wat hen naar je badkamer trekt, is het volgende dat je moet doenBegrijp het toegangspunten van de Roach.Roaches kunnen vele manieren gebruiken om toegang te krijgen tot uw badkamer;Helaas zijn niet alle toegangspunten duidelijk.

Ze zijn misschien direct van buiten uw badkamer binnengekomen of hun eigen ingang in uw huis en naar de badkamer gemaakt.

Dus als u kakkerlakken in uw badkamer ziet, bekijk dan een van de volgende toegangspunten:

Scheuren of openingen in uw badkamerwanden

Scheuren en hiaten ontwikkelen zich in oude huizen.Bovendien kunnen de lambrisering, funderingsrok, trimmen en hoeken kleine scheuren ontwikkelen.

Houd er rekening mee dat kakkerlakken kleine lichamen en flexibele exoskeletten hebben, deze openingen zijn een perfect toegangspunt voor een kakkerlakplaag.

Dus als je in een oud huis woont, kunnen kakkerlakken uit de scheuren of gaten in je badkamerwand of onder het raam kruipen.

Spaces onder deuren

Badkamer kakkerlakken kunnen andere middelen gebruiken om uw huis binnen te gaan en hun weg naar uw badkamer te vinden.

Roaches kan bijvoorbeeld in uw keuken komen en niets vinden om zich te voeden.Ze zullen het dan verlaten en naar de badkamer gaan, waar veel voedsel en water is.

In dit geval moet kakkerlakken eerst uw keuken binnenkomen en vervolgens naar uw badkamer door openingen onder uw deur.

Pijpen

co*ckroaches in Your Bathroom? How to Get Rid of Them Quickly (3)

Veel kakkerlakken zijn buiten ongedierte.Beschadigde of lekkende leidingen kunnen echter een verband bieden tussen het buitenleven en binnenshuis.

Deze scheuren kunnen gemakkelijk over het hoofd worden gezien, omdat ze misschien klein zijn, maar het zijn goede toegangspunten voor kakkerlakken die zich in zelfs de kleinste scheuren kunnen persen.

Roaches zal de pijpen dan gebruiken als een snelweg naar uw huis.En omdat de meeste sanitaire armaturen in de badkamer zijn, zullen de kakkerlakken in uw badkamer terechtkomen.

Plinten en badkamertegels

co*ckroaches in Your Bathroom? How to Get Rid of Them Quickly (4)

Kleine scheuren op uw badkamer tegels kunnen ook gemakkelijk worden genegeerd.Trouwens, ze hebben geen invloed op het hele vierkant.Deze scheuren bieden echter een opening voor kakkerlakken om te gebruiken.

Omgekeerd kunnen plinten kromtrekken of breken wanneer ze worden blootgesteld aan te veel vocht, en deze gaten zijn een uitstekende schuilplaats en een ingang voor kakkerlakken.

Watertraps in het toilet

De meeste moderne toiletten hebben een waterval in de vorm van een pijp aan de onderkant van het toilet.Het doel van deze functie is om te voorkomen dat rioolgassen uw huis binnenkomen via het toilet.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de val gevuld met water, en als kakkerlakken in de pijp zijn, zullen ze moetenZwem er doorheen om binnen te komen, maar zal waarschijnlijk verdrinken.

Als u echter kakkerlakken in uw toilet ziet, is de kans groot dat de waterval droog is of dat het toilet is geblokkeerd.

Hoe u van kakkerlakken in uw badkamer af kunt komen

Dood ze

Er zijn veel manieren om winkels in de badkamer te doden.U kunt bijvoorbeeld kokend water in uw afvoerpijpen gieten om de kakkerlakken te doden.Je kunt ook proberen een mengsel van azijn te gieten ennatriumcarbonaatdoor de afvoer.

Als alternatief kunt u insecticide door de afvoer gieten.Verwijder het afvoerdeksel en giet het insecticide zoals geïnstrueerd door de fabrikant.

Het succes hiervankakkerlakbesturingsmethodezal sterk afhangen van de kolonie en als de kakkerlakken weerstand hebben ontwikkeld tegen het specifieke insecticide dat u gebruikt.

Het is echter cruciaal op te merken dat insecticiden zeer giftig zijn, engebruik ze in de afvoerZal kakkerlakken en andere organische materie bij hen doden.

Trouwens, het gieten van insecticiden in de afvoer is in sommige gebieden illegaal, dus zorg ervoor dat je de wettigheid controleert voordat je insecticiden in je afvoeren gebruikt.

Gebruik kakkerlakkenvallen

Koop Roach Trapsen plaats ze over verschillende gebieden in uw badkamer, vooral bij de doucheveer.

Bovendien zijn er veel vallen die je kunt uitproberen.Afhankelijk van het niveau van kakkerlakplaag in uw badkamer, kunt u bijvoorbeeld plakkerige vallen of grote aasstations gebruiken.

Vervang uw doucheveerafdekking

co*ckroaches in Your Bathroom? How to Get Rid of Them Quickly (5)

Als kakkerlakken uw badkamer binnenkomen via uw doucheveerafdekking, is de kans groot dat deze beschadigd is of grote gaten heeft.

Overweeg daarom om uw oude doucheveerafdekking te vervangen door een gaten die groot genoeg is om water uit te lopen, maar klein voor kakkerlakken om te gebruiken als toegangspunt.

Houd uw badkamer schoon

co*ckroaches in Your Bathroom? How to Get Rid of Them Quickly (6)

Zorg ervoor dat uw badkamer schoon isVoorkom dat kakkerlakken binnenvallenuw huis.Weg eerst alle voedselbronnen af en pak vuile kleding op.

Zorg ervoor dat er geen plassen tandpasta, huidverzorgingsproducten of saneringsartikelen zijn.Zorg er ook voor dat uw afval een deksel heeft.

Verlaag de luchtvochtigheid in uw badkamer

Uw badkamer is meestal nat, waardoor het een speciale plek is voor kakkerlakken.Zoek daarom naar manieren om de vochtigheid te verminderen om kakkerlakken te elimineren.Probeer bijvoorbeeld een ontvochtiger of badkamerventilator te gebruiken.

Repareer pijpen

Roaches kunnen voor een langere periode zonder voedsel gaan.Ze kunnen echter niet zonder water leven.Dus de beste manier om ze kwijt te raken, is door lekkende kranen te repareren en ervoor te zorgen dat uw badkamer droog is.

Krijg deskundige hulp

Als u één koelel in uw badkamer ziet, kan er ergens in uw huis een volledige besmetting zijn.

Proberen om ze zelf kwijt te raken, kan soms een uitdaging zijn.Haal daarom een kakkerlakcontrolebedrijf om u te helpen.

Ze zullen enkele behandelingen uitvoeren en routinematige onderhoudsschema's regelen om de kakkerlakken voorgoed weg te houden,

Heb je een kakkerlak in je badkamer gezien?

Als je een kakkerlak in je badkamer hebt gezien, kan er waarschijnlijk meer zich verstoppen.Helaas zijn deze plagen experts in het verstoppen en het wegwerken van een kakkerlakplaag kan moeilijk zijn.

Dus als u een kakkerlakprobleem in uw badkamer of ergens in uw huis hebt, moet u snel handelen, de bovenstaande tips proberen of een professional inroepen.

Kakkerlakken in uw badkamer?Hoe je ze snel af kunt komen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 6258

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.