Weer de badkamer kakkerlakken permanent kwijt (9 tips) (2024)

De ergste nachtmerrie van een huiseigenaar komt tot leven in de vorm van kakkerlakken die hun badkamer gebruiken als luxe suite.Of ze nu dood op de vloer liggen, de muren op racen of zelfs in het toilet zwemmen, de ongewenste bewoners zijn een enorme pijn om uit te zetten.

Het is eenvoudig genoeg om eventuele kakkerlakken te pletten die je ziet en mee gaat met je dag, maar als je voorgoed van plagen af wilt komen, heb ik 9 tips samengesteld om te volgen.

Permanently Get Rid of Bathroom co*ckroaches (9 Tips) (1)
Om te ontdoen van kakkerlakken in de badkamer, zoek hun schuilplaats en toegangspunten, dood de bestaande kakkerlakken en alle die uit de reeds aangelegde eieren kunnen komen, de toegangspunten blokkeren en de schuilplaatsen afdichten.Het is ook cruciaal om organisch materiaal (haar, zeep, enz.) En staand water te elimineren, wat ze trekt.

Inhoud Toon inhoudsopgave

Weet met wie je te maken hebt

Permanently Get Rid of Bathroom co*ckroaches (9 Tips) (2)

Tekenen van een kakkerlakplaag kunnen ervoor zorgen dat je meteen wilt overslaan naar de details over hoe je ze kunt doden, geen educatieve sessie over het kronkelige waardige ongedierte doorlezen.Inzicht in welke kenmerken kakkerlakken in uw badkamer trekken, is echter een sleutelfactor bij langdurige preventie.

Overlevingsbehoeften zijn de drijvende krachten die kakkerlakken binnenbrengen.Als ze in uw badkamer wonen, betekent dit dat ze gemakkelijk bij alle drie worden voorzien.

Voedsel

Het dieet van een kakkerlak kan erg aanpasbaar zijn.Als je nooit in je badkamer in je badkamer ligt, heb je waarschijnlijk nog steeds genoeg dingen die een geweldige maaltijd kunnen maken.Denk aan tandpasta, zeep, afval en zelfs strengen van je haar.

Water

De badkamer is de meest voorkomende waterbron in het huis.Kakkerlakken kunnen drinken uit plassen die overgebleven zijn van je gootsteen en douche;Om nog maar te zwijgen, ze houden van de warme, vochtige omgeving die het kan bieden.

Schuilplaats

Kakkerlakken zijn professionele verstopers en zoeken spelers en houden ervan om rond te hangen in kleine, donkere ruimtes als je er niet in de buurt bent.Ze kunnen zelfs hun lichaam strekken om in spleten te passen die kleiner zijn dan ze zijn, waardoor het moeilijk is om al hun mogelijke schuilplaatsen te identificeren.

Uit alle mogelijke schuilplaatsen

Vanwege hoe complex hun schuilvaardigheden zijn, wordt voorgesteld om een professional in te huren voor de beste resultaten.Als u niet in staat bent of ervoor kiest, wees dan voorbereid om uw mouwen op te rollen en een serieus onderzoek te doen.

Zoek naar bewijs

Houd bij het uitvoeren van uw zoekopdracht in de gaten op tekenen van kakkerlakactiviteit om op te merken welke gebieden ze misschien bevoordelen.

Kakkerlakuitwerpselen, eieren en dode kakkerlakken zijn te vinden in de buurt van onderdakgebieden.Uitwerpselen lijken op koffiedik en kakkerlakken leggen eieren in een cilindrische behuizing van ongeveer 0,5-1 cm lang.

Identificeer scheuren en spleten

Vrij letterlijk moet elke centimeter van je badkamer worden onderzocht.Gebruik een zaklamp voor donkere gebieden zoals onder de gootsteen en controleer het volgende grondig:

  • Onder, boven, binnen en tussen kasten en laden
  • Plinten
  • Badkuip (met name gebieden die de muur of vloer ontmoeten)
  • Rond het toilet
  • In de toilettank
  • Tussen tegels waar de vel ontbreekt.

Noteer alle gebieden die tekenen van activiteit vertonen of hiaten hebben kakkerlakken kunnen gebruiken om in en uit de muren te gaan.

Alsof ze niet meer ongemakkelijk kunnen worden, kunnen kakkerlakken zelfs in elektrische stopcontacten leven.Het is een goed idee om de dekens op alle winkels te verwijderen en een kijkje naar binnen te nemen.

Als u hulp nodig hebt, is hieronder een korte video waarin wordt uitgelegd hoe u elektrische platen kunt verwijderen.

Negeer andere delen van uw huis niet

Helaas, als u alleen tekenen van een kakkerlakplaag in uw badkamer ziet, betekent dit niet dat het ongedierte zich niet verstopt of zich niet naar andere delen van het huis kan verspreiden.

Het is het beste om voorzorgsmaatregelen te nemen en kakkerlakkenmigratie van en naar de badkamer te minimaliseren en de mogelijke ingangen die ze kunnen gebruiken om terug naar binnen te komen na eliminatie.

Keukens bieden een waterbron door wastafels, plus extra voedselbronnen.Om veilig te zijn, moet u de keuken zo grondig controleren als de badkamer.Kijk onder apparaten, kasten en laden.Het is zelfs mogelijk dat kakkerlakken diep in het elektrische gedeelte van uw koelkast leven.

De soorten kakkerlak die van uw badkamer houdt, wil in de eerste plaats in gebieden zijnwaar vocht wordt gevonden, maar controleer om het veilig in het hele huis achter alles wat aan de muur hangt of gemonteerd is.Ook moeten meubels, bureaus en elektronica (zoals tv's) worden onderzocht.

Minimaliseer voedsel- en waterbronnen

Permanently Get Rid of Bathroom co*ckroaches (9 Tips) (3)

Als u kakkerlakken uit uw badkamer wilt halen, stop dan met het geven van gratis snacks en drankjes.

Houd de dingen droog

Probeer enHoud uw badkamer zo droogals je kan.

Veeg alle overtollige waterplassen in de douche en op de vloer en tellers.

Zorg ervoor dat u uwbadkamerventilator regelmatignaarVermijd overtollige vochtigheid, wat veel veroorzaaktAndere negatieve effectenNaast het creëren van een uitnodigende omgeving voor kakkerlakken.

Houd het afval onder controle

Haal je afval heel vaak eruit - zoals in elke nacht.Als je dat niet doet, zullen de kakkerlakken er iets in vinden om te eten.De beste preventie zou zijn om een vuilnisbak te krijgen met een strak deksel, zodat ze niet vrij kunnen kruipen.

Houd vloeren en tellers schoon

Zorg ervoor dat u regelmatig uw tellers afveegt om tandpasta en zeepmorsen weg te nemen.Vergeet niet dat zelfs het stof en het haar dat je vloeren vuil kunnen bevatten, mogelijk kakkerlakken voedsel kunnen zijn, dus zorg ervoor dat je grondig stofzuig en dweilt.

Schoonmaken met azijnhelpt bij het verwijderen van voedselsporen die kakkerlakken kunnen aantrekken.

Zegscheuren en gaten afdichten

Een van de belangrijkste stappen bij het behandelen van kakkerlakplaag in uw badkamer is hun toegang wegnemen.

Entry Ways

Het is onwaarschijnlijk dat de kakkerlakken je huis binnenkwamen door door de voordeur te walpen.Meestal komen ze binnen door uw pijpen of gaten aan de buitenkant van het huis.

Als u lekken of andere breuken in uw leidingen identificeert, inclusief waar ze de muur ontmoeten, sluit u ze aan met kaap en zorg ervoor dat u ze aangesloten houdt.

Zoek goed naar de buitenkant van uw huis en sluit zelfs de kleinste scheuren in de fundering af.

Caulk-out verborgen plekken

Je kunt gebruikenkalefateren (Amazon Link)Om alle andere scheuren en spleten te verzegelen die u in uw badkamer vindt.Het is ook handig om de kit rond de randen van badkamerapparatuur toe te passen waar er ruimte tussen de vloer kan zijn.

U moet idealiter zoeken naar een kabel die is ontworpen voor het gebruik van de badkamer om te voorkomen dat deze achteruitgaat bij blootstelling aan het overmatige vocht dat in badkamers aanwezig is.

Ook mogen Caulks geen organische ingrediënten bevatten, omdat u niet wilt dat de kakkerlakken proberen het weg te eten!

Permanently Get Rid of Bathroom co*ckroaches (9 Tips) (4)

Pas op voor twijfelachtige behandelingsmethoden

Zorgvuldige overweging moet worden gestoken in hoe je je kakkerlak kamergenoten vermoordt.

Het plunderen

Er is speculatie over of je al dan niet op een kakkerlak moet stappen als je er een ziet.

Sommigen geloven dat dit eieren kan loslaten, die je dan overal waar je loopt, kan verspreiden.Dit is weerlegd, maar er zijn andere uitdagingen bij het verpletteren van een kakkerlak om het te doden.

Hun harde exoskeletten zijn als kogelvrij pantser.Als je op hen stapt, zijn ze vaak te moeilijk om te verpletteren en kunnen ze meteen weer in hun schuilplaatsen rennen.

Kakkerlakken kunnen ook over uitstekend spelen en soms zelfs een deel van hun ledematen teruggroeien als ze verloren zijn.

Bombarderen

Behandelingsmethoden die 'roken' en het gebruik van 'kakkerlakken' omvatten, kunnen gedeeltelijk effectief zijn, maar het potentieel van de kakkerlakken die dieper in uw muren bewegen en uiteindelijk terugkeren naar uw badkamer zodra het gif is versleten.

Dit kan gewoon meer frustratie voor u creëren, omdat het nog langer kan duren om de besmetting te behandelen.

Bait ze eruit

In plaats van het ongedierte nog dieper in hun schuilplaatsen te duwen, kan het effectiever zijn om ze uit te trekken.

Baiting is een veel voorkomende behandelingsmethode die werkt door de kakkerlakken naar buiten te lokken om het aas te eten, waarvan ze aannemen dat ze een aantrekkelijke voedselbron zijn.

Wanneer ze het aas eten, nemen ze gif op dat hen uiteindelijk zal doden.Het werkt goed voor populaties van kakkerlakken, zoals wanneer iemand aas eet, het door het afval en het lijk kan verspreiden naar anderen in het nest.

Waar het aas te plaatsen:

  • Langs plinten
  • Rond de randen van kasten
  • Randen van bad en toilet
  • Langs de buitenkant van uw huis
  • Rond ventilatieopeningen
  • Rond afvoeren
  • Eventuele scheuren en spleten

Vloeibare gelaas

Permanently Get Rid of Bathroom co*ckroaches (9 Tips) (5)

Vloeibare gelaas wordt met de hand toegepast met behulp van een spuit en werkt goed voor het direct bedekken van elke scheur en spleet.

Als u het vloeibare aas kiest, brengt u druppels van een dubbele grootte van een paar centimeter van elkaar op de doelgebieden aan.

Advies (Amazon Link) is een populair en hoog aangeschreven gelaas vanwege de effectiviteit en niet-aflatende eigenschappen.

Aasstations

Permanently Get Rid of Bathroom co*ckroaches (9 Tips) (6)

Een andere optie voor gel -lokken is aasstations.Ze bieden wat gemak in vergelijking met vloeibare formulieren en komen in een kleine doos die u op de vloer hebt gezet zonder het met de hand te hoeven aanbrengen.Het vloeibare aas kan echter een betere optie zijn voor snel werkende effectiviteit.

Blijf bij een consistent behandelplan

Het behandelen van kakkerlakken is geen eenmalige type deal.Aas moet regelmatig worden toegepast en de resultaten zullen niet onmiddellijk zijn.

Zelfs na het elimineren van levende kakkerlakken, kunnen er niet -geëxate eieren zijn die nog moeten ontstaan.

Blijf minstens twee weken aan de lokbehandeling, zelfs als u denkt dat de besmetting daarvoor is verdwenen.

Follow -up lokken met spuiten

Voor extra zekerheid kunt u een spray -insecticide gebruiken nadat u met succes de kakkerlakken hebt gevestigd.Richt op de eerdere schuilplaatsen van de kakkerlakken, evenals de externe omtrek van het huis.

Regelmatig spuiten rond de buitenkant van uw huis kan helpen te voorkomen dat het ongedierte in de toekomst terugkeert naar uw badkamer.

Handhaaf een anti-roy badkamer, zelfs als ze weg zijn

Zelfs als u geen kakkerlakplaag meer in uw badkamer hebt, moet u regelmatig problemen met problemen voorkomen en voorbereiden alsof ze in een oogwenk terug kunnen komen.

Sluit uw afvoeren aan

De afbeelding van een kakkerlak die door je doucheveerkruis kruipt, is nachtmerrie-waardig.Zoek een deksel die u over uw doucheveer kunt plaatsen om de insecten te voorkomen die deze gebruiken om binnen te komen.

Kijk uit naar lekkende pijpen

Controleer uw leidingen zo vaak als u kunt.Als u lekkage ziet, sluit u de pijp onmiddellijk af.

Schoon, schoon, schoon

Zorg ervoor dat u uw oppervlakken vaak aanspreekt en rommel controleert.Wees bewust van het feit dat afval is opgenomen en dat het vaak wordt gewijzigd.Over het algemeen, hoe vuiler je badkamer is, hoe meer kakkerlakken het leuk zullen vinden.Azijn kan worden gebruiktom oppervlakken effectief schoon te maken.

Was dit nuttig?

Laat het ons weten als je het bericht leuk vond.Dat is de enige manier om te verbeteren.

Weer de badkamer kakkerlakken permanent kwijt (9 tips) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 6254

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.